Dobbeltrom

Smakfullt innredet, med myke tekstiler, og liten sittegruppe. Ca 25 m2. De fleste med fjordutsikt. Stor dobbeltseng med moskusandedun i dyner og puter sørger for en god nattesøvn.
Bad med dusj, eksklusive badeprodukter samt badekåpe og tøfler. Frokost er inkludert samt trådløst internett. Fri adgang til badehus med velværebad, badstuer og sjøbad.
Museum og kunstgalleri. Sykler, kanoer, robåter og fiskeutstyr til fri bruk. Flott tur terreng fra hotellet. Godt utgangspunkt for dagsutflukter.

Hotellrom (61)
Dobbeltrom med deilige tekstiler og farger
Dobbeltrom - Angvik Gamle Handelssted
Baderom - Angvik Gamle Handelssted

Juniorsuite

Ca 45m2 og fjordutsikt

Smakfullt innredet, med myke tekstiler, og sittegruppe. Kaffe/ te på rommet. Stor dobbeltseng med moskusandedun i dyner og puter sørger for en god nattesøvn. Bad med dusj, eksklusive badeprodukter samt badekåpe og tøfler. Frokost er inkludert samt trådløst internett. Fri adgang til badehus med velværebad, badstuer og sjøbad. Museum og kunstgalleri. Sykler, kanoer, robåter og fiskeutstyr til fri bruk. Flott tur terreng fra hotellet. Godt utgangspunkt for dagsutflukter.

Juniorsuite på Angvik Gamle Handelssted
Baderom - Angvik Gamle Handelssted

Enkeltrom

Rom med queenseng og fjordutsikt. Norsk moskunsandedun i dyner og puter sørger for en god nattesøvn. Smakfullt innredet med mykte tekstiler. Bad med badekar, eksklusive badeprodukter, badekåpe og tøfler. Frokost er inkludert samt trådløst internett. Fri adgang til badehus med velværebad, badstuer og sjøbad. Museum og kunstgalleri. Sykler, kanoer, robåter og fiskeutstyr til utlån. Flott tur terreng og godt utgangspunkt for dagsutflukter.

Enkeltrom

Fasiliteter

Skap
Gratis toalettartikler
Tøfler
Gratis Wifi

Skrivebord
Badekåpe
Hårføner
Toalett
Røyking forbudt

Kjæledyr ikke tillatt
Bad
Dusj
Sjøutsikt

Contact Us
First
Last

Ta gjerne kontakt med oss dersom dere er en gruppe!