Stilling ledig – kokk

Ved Angvik Gamle Handelssted er vi ett team som jobber hardt for å gi våre gjester minneverdige øyeblikk.  Koker du over med lidenskap for matlaging? Hvis ja, er du den energiske personen vi trenger! Vi gir deg muligheten til å være en del av vårt team og jobbe med fantastiske lokale råvarer. Kjøkkenet ledes av vår kjøkkensjef, som har vært her i 6 år, samt våre 2 sous chefer.

Arbeidsoppgavene inkluderer driftsarbeid, matproduksjon, og oppgaver delegert av kjøkkensjefen. Fokus på HACCP og renhold, samt å redusere matsvinn. Ønskede egenskaper inkluderer fagbrev, positivitet, evne til å trives i et hektisk miljø, detaljfokus, lidenskap for ekstraordinær service, teamarbeidsevner, og flytende engelsk eller et skandinavisk språk.

Angvik Gamle Handelssted, en perle ved Tingvollfjorden, tilbyr 37 elegante rom, restaurant, vinkjeller, SPA, kunstgalleri, og mer. Hotellet har en perfekt balanse mellom eksklusivitet og hjemmekoselig atmosfære, rangert blant Norges beste med 9,8 poeng av 10.0. Gjester nyter en 5-retters meny med tilpassede viner daglig. Hotellet, med nasjonalromantisk kunst og medlemskap i Romantic Hotels, er en helårsbedrift og målet for besøkende til Nordmøre.

 

LITT OM STILLINGEN

Søknadsfrist: Snarest
Lønn etter avtale
Kontaktperson: Ketil Jentoft
ketil@angvik-hotell.no