Drømmer du om et bryllup i historiske omgivelser, fylt med norsk sjarm og kulturarv? På Angvik Gamle Handelssted får dere en unik ramme for den store dagen, med elegant design, naturskjønne omgivelser og skreddersydd opplegg. Vi legger alt til rette for at bryllupet skal bli uforglemmelig.

Angvik Gamle Handelssted ved Tingvollfjorden er det ideelle stedet for bryllup, hvor historie møter eksklusivitet. Med intime lokaler, førsteklasses service og mat fra lokale råvarer, får dere en perfekt ramme for den store dagen. Dere kan velge blant flere vakre lokaler, og om ønskelig kan hele hotellet reserveres eksklusivt for brudeparet og deres gjester.

Vielsen kan holdes ute ved fjorden, i kunstgalleriet eller i det nærliggende kapellet. Forfriskninger kan serveres mens gjestene venter, og bryllupsfesten avsluttes med en skreddersydd middag basert på deres ønsker.

Med overnatting i stilfulle rom, spa, kunstgalleri og museum, får både dere og gjestene en komplett opplevelse. Vi sørger for at alle detaljer er på plass, slik at dere kan nyte hvert øyeblikk. Velkommen til Angvik Gamle Handelssted – et sted hvor minner skapes og feires i ekte norsk stil.

Rom og overnatting
Angvik Gamle Handelssted har totalt 37 rom, inkludert 7 juniorsuiter, som alle tilbyr komfort og eleganse. For gjester som ønsker en fullkommen opplevelse, inkluderer oppholdet frokost, fri adgang til badehuset med velværebasseng, badstuer og sjøbading, samt tilgang til kunstgalleri og museum. Vi tilbyr også gratis WiFi, lading av el-bil og muligheten til å låne robåt og sykler.

Spa og velvære
Hotellets spa er et av Norges vakreste og ligger i et tømmerhus fra 1700-tallet. Her kan brudeparet og gjestene nyte en avslappende opplevelse med velværebehandlinger, som må forhåndsbestilles, samt tilgang til badehuset med basseng og badstuer.

Kunst og kultur
Angvik Gamle Handelssted er også hjem til et kunstgalleri med utstillinger av kunstneren Tore Bjørn Skjølsvik, og Angvik Museum som viser den fascinerende historien om stedet og dets rolle i båtbygging. Dette gir gjestene muligheten til å fordype seg i lokal kultur under oppholdet.

 

Planlegging av livets mest minnerike dag!

Vielsesmuligheter
Vielsen kan gjennomføres på flere idylliske steder rundt hotellet. Dere kan velge mellom en utendørs seremoni ved fjorden, i kunstgalleriet eller i det sjarmerende kapellet som ligger kun 200 meter fra hotellet. Alle lokaler må avklares på forhånd, og valget mellom ute- eller innendørs vielse bestemmes senest dagen før.

Selskapslokaler
Hotellet har flere selskapslokaler tilpasset ulike størrelser og behov. Angviksalen rommer opptil 90 middagsgjester, Aabakk tar 60, mens de mindre stuene som Bygdestua, Bøkkerstua, Kjøpmannstua og Skipperstua gir intime alternativer for mindre selskap. Salongene, som inkluderer peisestuen og bibliotekstuen, er perfekte for en rolig prat eller en drink foran peisen.

Planlegging og gjennomføring
Vi hjelper dere med alle detaljer knyttet til bryllupet. Selskapslokalene til middag er inkludert ved reservasjon av hele hotellet, og vi tilbyr runde bord om ønskelig. Vi har også et dedikert team som følger opp detaljer før og under bryllupet for å sikre at dagen blir akkurat slik dere ønsker.

Priser & passord

  • For å få tilgang til vår prisliste, kan du logge inn med et passord som du får fra hotellet.
  • Ta kontakt med resepsjonen for å motta passordet, og du vil deretter kunne se våre oppdaterte priser for tjenester og arrangementer.
Priser og betingelser
Kontakt oss

Kontakt oss

First
Last

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud, tilgang til prislisten med betingelser, eller for å avtale et møte!